Cum platesc

 

 

1.Comanda Online 

 

     Comanda online ofera numeroase avantaje:

 • control asupra procesului de cumparare
 • vizibilitate asupra intregii oferte de produse
 • posibilitate de comparare a produselor
 • inregistrare istoric comenzi
 • memorarea masinilor pentru care realizezi cumparaturi
 • monitorizare a stadiului comenzilor
 • comanda poate fi realizata oricand si la orice ora
 • are prioritate la procesarea comenzilor

 

VARIANTA 1

 

     O prima modalitate este sa selectati marca si modelul de masina care va intereseaza iar motorul nostru de cautare va afisa toate produsele compatibile. Din acestea, adaugati-le in cos pe cele de care aveti nevoie, apasand butonul „Adauga in cos”. Dupa aceasta, veti fi redirectionat la lista de produse adaugate in cos, de unde putei reveniti la produse, folosind butonul "Inapoi in magazin".

 

VARIANTA 2

 

     O a doua varianta este sa va alegeti categoria de produse auto care va intereseaza si sa identificati din lista de piese auto, anvelope sau accesorii pe cele care sunt compatibile pentru masina pe care o detineti. Deindata ce ati gasit produsul dorit, apasati butonul „Adauga in cos’’ si veti fi directionat catre lista de cumparaturi. De aici, fie va intoarceti in magazin pentru a continua cumparaturile, fie mergeti mai departe spre finalizarea comenzii. 

 

   

 

     Indiferent de varianta pentru care optezi, iti recomandam ca inainte de a adauga produse in cos, sa verifici ca ai selectat corect masina pentru care achizitionezi produsul: in meniul vertical din stanga paginii trebuie sa apara o poza orientativa a masinii precum si datele masinii.

 

      Odata aflat in punctul de a trimite comanda, poti lansa comanda imediat daca esti autentificat sau, in cazul in care nu esti logat dar ai cont, te poti autentifica in cateva secunde folosind sectiunea "Autentificare". Daca nu ai cont te poti inregistra daca selectezi optiunea "Inregistrare". Dupa ce ai parcurs toti acesti pasi apasa "Trimite comanda", iar in cel mai scurt timp vei fi contact de unul dintre operatorii nostri pentru a o confirma.

De asemenea poti plasa o comanda sau o cerere de oferta fara sa ai cont.

 

2.Comanda Telefonica

 

     Poti comanda telefonic la numarul de telefon 0771.477.777 / 0770.477.777 de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:00. Ne comunici care sunt nevoile tale si in functie de complexitatea ofertei, un consultant de vanzari iti va prelua direct solicitarea si iti va comunica telefonic toate detaliile sau va pregati o oferta care iti va fi comunicata ulterior.

 

Prin complexitatea ofertei ne referim la:

 •  numarul de repere
 •  reperele greu de identificat
 •  tipurile de stoc: intern sau extern

 

3.Comanda prin Email

 

     Ne poti trimite comanda direct pe mail, la adresa epiesaauto.ro@gmail.com

     Te rugam sa specifici in mail ce produse doresti si Numarul de identificare (VIN) al fiecarei masini pentru care soliciti piese, anul de fabricatie si piesele corespunzatoare.

      Noi te vom contacta dupa ce oferta va fi finalizata. 

 

 

4.Comanda prin intermediul formularului de cerere de oferta

 

      Oferta noastra de produse se imbogateste mereu, exista numeroase piese pe care le putem comercializa si care nu se afla inca la noi pe site. In cazul in care nu ai gasit un anumit produs in magazinul nostru online, foloseste formularul de "Cerere oferta" si iti vom face o oferta de pret pentru piesa dorita, indiferent de marca masinii.

     Vei fi contactat de un operator ePiesaAuto.ro in cel mai scurt timp posibil si poti confirma telefonic comanda.

 

 CUM PLATESC

 

     Magazinul de piese auto si accesorii ePiesaAuto.ro va pune la dispozitie trei modalitati de plata:

 

1.Numerar

      Apeleaza la acest tip de plata cand doresti sa ridici chiar tu produsele de la sediul ePiesaAuto.ro sau cand livrarea comenzii se face prin Urgent Curier

 

2.Ordin de Plata

     Daca alegi sa platesti prin banca, va fi nevoie sa virezi suma de bani echivalenta comenzii tale in contul ePiesaAuto.ro in baza unei facturi pe care o vei primi pe mail imediat dupa lansarea comenzii. Comanda va fi trimisa prin curier sau va putea fi ridicata de la sediul ePiesaAuto.ro dupa efectuarea platii.

 

3.Card Bancar la Sediu

     In magazinul ePiesaAuto.ro ai ca modalitate de achitare a produselor si plata cu cardul bancar.