Termeni si conditii.

 

TERMENI SI CONDITII

 

ELEMENTE GENERALE

 

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor SC 777 EST SOLAR SRL

prin intermediul magazinului virtual www.epiesaauto.ro catre Cumparator si pot fi modificate

numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Cumparator - persoana fizica (consumator) sau profesionist, ce confirma o Comanda .

Vanzator - Societatea SC 777 EST SOLAR SRL, avand sediul social in Bucuresti,

Calea Calarasilor nr. 134, Corp C, Lotul 1, et. 2, cam 15, sector3.

J40/3353/14, C.I.F. RO24570785,

Comanda – solicitarea livrarii de produse adresata de catre Cumparator Vanzatorului prin e-mail sau telefon

Contract - Comanda confirmata de catre Vanzator.

 

ELEMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat,

Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care

Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda presupune intrunirea urmatoarelor elemente:

a. Comanda si conditiile sale specifice

 

b. Specificatiile comenzii (cu date tehnice, de livrare si de facturare)

 

c. Termeni si conditii

 

d. Garantii

 

Comanda neconfirmata de Vanzator nu reprezinta Contract.

Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie.

Informatiile prezentate pe site-ul vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o notificare prealabila.

Preturile afisate sunt valabile in limita stocului disponibil.

In situatia in care Vanzatorul nu poate furniza Cumparatorului produsul comandat la pretul afisat pe site-ul www.epiesaauto.ro la data lansarii comenzii, Contractul se considera incheiat la data acceptarii de catre Cumparator a pretului propus de catre Vanzator prin confirmarea Comenzii.

Contractul incheiat intre Vanzator si cumparator este stocat de catre Vanzator si este accesibil Cumparatorului.

PROPRIETATE INTELECTUAL.

Cumparatorul intelege sa nu faca publica nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in

Proprietatea SC 777 EST SOLAR SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului

 

TERMENE

Termenul de livrare variaza in functie de disponibilitatea produsului/produselor in stocul Vanzatorului dar nu poate fi mai mare de 30 de zile de la data incheierii Contractului.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare

 Vanzatorul va anunta Cumparatorul despre termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3-5 zile lucratoare.

 

FACTURARE

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

RISCURI SI RESPONSABILITATI

 

a. Livrare

 

Vanzatorul se obliga sa expedieze produselecatre Cumparator prin curier rapid.

 

b. Transport

 

In afara unor alte intelegeri intervenite intre Vanzator si Cumparator, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu produsele in momentul predarii acestora catre Vanzatorul de curierat sau catre reprezentantul Cumparatorului. 

 . Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate si la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Vanzatorului, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Vanzatorul este la dispozitia Cumparatorului pentru orice informatie, in special referitoare la tarife, la disponibilitatea modelelor prezentate, precum si la cele mai recente evolutii ale acestora.

Produsele comercializate de www.epiesa.ro se livreaza numai in urma cererilor de comanda confirmate telefonic, in limita stocurilor disponibile. Modificarea preturilor produselor afisate pe site se poate face fara o instiintare prealabila.

 

GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.epiesaauto.ro, beneficiaza de conditii

de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produsele sunt noi, in ambalajele originale sau resigilate si provin din surse autorizate de

fiecare producator in parte. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa epiesaauto.ro@gmail.com . Orice sesizarea ulterioara nu va fi luata in considerare.

Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare. La primirea coletului Cumparatorul este obligat sa receptioneze cu atentie piesele primite ! Eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate de catre Cumparator agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului, prin incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat. Sesizarile ulterioare referitoare la viciile aparente vor fi extrem de greu de solutionat, deoarece fara acest proces verbal nu se poate distinge intre culpa firmei de curierat sau a Clientului in manipularea podusului, nu va mai putea fi trasa la raspundere.

Garantia se acorda in conformitate cu prevederile Legii 449/2003 si O.G.21/1992 republicata cu modificarile si completarile ulterioare.Garantia se acorda la adresa punctului de lucru mentionat pe factura.

Materialele de exploatare au un termen de valabilitate de minim 24 de luni daca se respecta conditiile de transport, depozitare, pastrare si manipulare, calculate de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj/recipient.

Materialele de intretinere au termen de valabilitate de minim 24 de luni daca se respecta conditiile de transport, depozitare, pastrare si manipulare calculate de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj/recipient.

Acumulatorii auto au un termen de garantie de 24 de luni, calculate de la data cumpararii. Prin exceptie, acumulatorii pentru autovehicule tip camioane si pentru motociclete au termen de 1 an, iar acumulatorii pentru vehiculele cu destinatii speciale au termen de garantiei de 6 luni, termene calculate de la data cumpararii.

Garantia se acorda pentru lipsa de conformitate sau vicii ascunse.

Pentru orice lipsa de conformitate in perioada de garantie si/sau viciu ascuns aparut in timpul duratei medii de utilizare a produsului sau materialului, Motoreco Parts SRL se angajeaza fata de consumator, fara solicitarea unor costuri suplimentare, sa repare sau sa inlocuiasca produsul cumparat sau sa restituie pretul platit de consumator.

Daca produsul nu este in stare de functionare asa cum s-a garantat, remediile vor consta in aceasta ordine : in repararea, inlocuirea produsului sau daca acest lucru nu va fi posibil, restituirea pretului de cumparare, in niciun caz Motoreco Parts SRL si distribuitorii sau dealerii autorizati nu vor fi supusi platirii oricaror daune ce depasesc pretul de cumparare al produsului.

Produsele defecte in perioada de garantie trebuie sa fie returnate insotite de urmatoarele documente:

aCopie factura/bon fiscal de cumparare a produsului/materialului emis de vanzator;

 

bCertificatul de garantie al produsului/materialului, in original, completat corespunzator, semnat de vanzator si consumator;

 

cCopie dupa certificatul de inmatriculare sau cartea de identificare a autovehiculului al carui produs sau material fac obiectul garantiei;

 

dCopie care atesta valabilitatea ITP-ului;

 

eDovada montarii pieselor intr-un service autorizat R.A.R.(deviz de montaj), pentru tipul de operatiune/lucrare, precum si documentele fiscale aferente emise de unitatea de service auto;

 

fNota de constatare a lipsei de conformitate sau a viciului ascuns a produsului/materialului emisa de unitatea service auto.

 

Garantia acordata nu afeacteaza drepturile consumatorilor.

 

Drepturile legitime ale consumatorilor sunt prevazute in cap.III art.9-14 din Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, Ordonanta nr.21 /1992(R2) privind protectia consumatorilor, Legea 296/2004 privind Codul Consumului.

Modalitatile de asigurare a garantiei, intretinere, reparare, inlocuire :

In cazul lipsei conformitatii sau in cazul viciilor ascunse constatate/aparute in perioada de garantie/valabilitate a produsului sau materialului, consumatorul poate solicita repararea sau daca acest lucru nu este posibil poate solicita inlocuirea acestuia.

Perioada de garantiei se prelungeste cu timpul scurs de la data predarii produsului/materialului la vanzator sau unitatea service auto, pana la data repararii. Produsele sau subsansamblele inlocuite vor beneficia de o noua perioada de garantie.

Cererea de acordare a garantiei va fi adresata catre SC 777 EST SOLAR SRL si va fi depusa la adresa punctului de lucru mentionat pe factura, de la care a cumparat produsul sau materialul mentionat in documentele de achizitie insotite de inscrisurile prevazute la lite.a) – f).